søndag den 18. september 2011

Vinterglæder

Det er vist på dette sted i historien, det er passende at sætte et par ting på plads!

Den mest anvendte bemærkning vi hører fra venner, familie, naboer og forbipasserende bekendte er nok: 'Hold da op, hvor I altid knokler - skal I da aldrig SLAPPE AF?'

Jo da, men der er andre måder at slappe af på end ved at lave ingenting. Vi nyder at arbejde i haven, og vi nyder at forbedre vores hjem så her er rart at være. Og så nyder vi også vores pauser sammen, for i weekenden skal der være tid til en formiddagsøl, frokost kl. 12, eftermiddagskaffe - og henad kl. 17 sluttes dagen af med en fyraftensøl. Uanset hvad vi har gang i af små og store projekter, så er det en absolut undtagelse hvis aftenen tages til hjælp, for i bund og grund er vi livsnydere der elsker god mad og et glas vin, og vi kan snakke timer væk over middagsbordet.

Og så er der jo alle de weekender, hvor vi kører østpå til familie og venner - eller har besøg af børn og børnebørn, søskende eller venner ovrefra. Eller når vi - som i julen 2008 - kører en tur til svigermor i Vorupør, traver en tur ved Vesterhavet og har friske fisk med hjem.



Denne jul er vores første sammen, og som altid med 'sammenbragte familier' giver det anledning til lidt overvejelser. Vores beslutning bliver, at vores juleaften skal holdes hjemme i Resenbro - også fremover. Med tilsammen 6 børn - spredte både aldersmæssigt og geografisk - og børnebørn, mødre og søskende, vil det altid være et umuligt puslespil at tilgodese alle.

Vi fælder et lille træ i haven og nyder at skabe vore egne, fælles traditioner.


Den lange juleferie bruger Lars også til at færdiggøre værkstedet med isolering, beklædning og reoler - og et fint hjørne til mig, hvor jeg kan stå og pusle om min småplanter til foråret. Det er en dejlig tid vi går i møde.


3 kommentarer:

 1. Hej Susanne, jeg stod og skålede med dig kl. 12 men jeg er åbenbert ikke for klygtig når det gælder kommentarer. Det lykkedes ikke.

  SvarSlet
 2. Det er heller ikke lykkedes mig at finde ud af at få den rigtige 'kommentarprofil' på - men det var da rart at vide, hvem der skåler med mig? kh Susanne

  SvarSlet
 3. Det lyder som en skøn hverdag, I har - og ja, man slapper jo altså også af ved havearbejde :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet