onsdag den 8. juni 2011

Sommerbiksemad

Kan man lave biksemad på en havegrill?

Ja, hvorfor ikke? Jeg forsøger så vidt muligt at tilberede aftensmaden udendørs, og så bliver menuen afstemt efter hvad der kan lade sig gøre - og hvad der er i køleskabet.

Søndag aften grillede jeg en skinkeculotte direkte på varmepladen. Den blev mør og saftig, men da der var lidt rigeligt til to skar jeg mandag nogle goder skiver kød, kogte nye kartofler (fra Rema) og kompot af rabarber og mynte (fra haven). Dertil dagens grønne salatskål. Kødet kan jeg godt li' koldt i tynde skiver, men Lars grillede sine lidt tykkere skiver, og det så godt ud!

Nu, tirsdag aften, var der stadig et godt stykke steg tilbage og Lars meldte sen hjemkomst. Det blev derfor til sommerbiksemad med tern af løg, squash og kød. Hertil friskkogte kartofler, engelsk sovs og grønne salatblade fra urtehaven.


Nemt, lækkert og lige til at varme da Lars dukkede op kl. 19.30.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar