fredag den 29. marts 2013

Skære-torsdag

Lars trodsede helligdagen og medbragte skovsaven, da vi kørte til Hinge torsdag morgen. Nu kunne det ikke vente længere med at fælde de yderste træer i læbæltet, som tager eftermiddagssolen og en hel del udsigt!

Sådan så det ud i efteråret:Jeg fulgte arbejdet inde fra stuen, for det var stadig hundekoldt, og jeg jublede også da det første flerstammede og grimme træ blev lagt ned. Det næste træ i rækken var noget højere og skulle skæres med varsomhed - men han er jo varsom, min kære mand.

Alligevel så det noget betænkeligt ud, og Lars så også betænkelig ud da træet begyndte at hælde den forkerte vej. Netop som jeg vendte ryggen til faldt det og lagde sig elegant tilrette med det yderste af kronen på terrassen.

Heldigvis gik det godt, men skære-festen sluttede for denne dag - tilbage var oprydningen. Og udsigten til sø og bakker er fordoblet og afgjort besværet værd.

3 kommentarer:

 1. Allerede ude på at ødelægge det nye hus ? Hvor er sneen hende ? Her er det hvidt og lige nu sner det igen ;-) Knus herfra:-)

  SvarSlet
 2. Der er også lige vejr til at gå igang med motorsaven, jeg kan faktisk høre min mand også har gang i den.
  Det er et stort projekt i har gang i, det bliver spændende at følge.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 3. Dejligt at få det fra hånden, nu hvor der alligevel ikke er andet at foretage sig derude. Sikke en skøn udsigt i får, jeg kan godt forstå at træerne måtte lade livet.
  God påske

  SvarSlet