torsdag den 28. marts 2013

Op af den frosne jord..

Vi kommer jo ikke uden om at det er flot derude i disse dage, med høj sol, frost og sne - men jeg kan ikke mindes et år, hvor jeg har længtes så meget efter forår og plusgrader. Vinter i påsken, det kan jeg trods alt ikke mindes nogensinde at have oplevet, så det må være på sin plads at lave et lille "huskeindlæg" som kan drages frem senere i livet:

Den 24. marts var haven dækket af sne og nattemperaturen sneg sig ned under -12 grader.En lille Iris Germanica trodsede dog den frosne jord og struttede med sin himmelblå blomst, og hønsene forlod hønsegården og gik på opdagelse uden for hegnet.
Idag, Skærtorsdag, viser termometeret -9, solen er på vej. Det tegner til en fin dag, men der bliver ikke meget at gøre derude for havefolket!

Rigtig god påske!

3 kommentarer:

 1. Nej vi må længes lidt endnu, og det gør vi så allesammen.
  God påske

  SvarSlet
 2. Hold da lige op hvor har i det koldt og meget sne endnu. Her i det vestjyske er der noget mildere og næsten al sne er væk. Dejligt at se din lille iris blæser på kulden og viser sig frem ;o)

  SvarSlet
 3. Ja vi har det koldt, men jeg kan mindes en snestorm i påsken;-) Jeg er selvfølgelig også lidt ældre end dig ;-)Ha nogle gode fridage:-)

  SvarSlet