onsdag den 8. august 2012

Så står vi op!

Høns og sengetid er vist et vidt begreb - så vidt jeg kan læse mig til er alt mellem kl. 19 og 23 normalt. Det ser ud til at vores høns helst vil vente til solnedgangstid, for efter mange forsøg med at lokke dem i aftes, fik de lov at gå i fred mens vi drak vores aftenkaffe. 21.10 valgte de 3 så pludselig at skride til køjs, mens den fjerde stod dernede og kaldte ynkeligt. Den er åbenbart lidt ræd for trappen, men da jeg trådte ind i hønsegården humpede den sig alligevel op.

Måske var det også dén, der tøvede længst her til morgen? Jeg fik et sjovt lille videoklip efter at have lukket op for damerne, hvor de tumler ud i lyset, men min tålmodighed slap op da jeg ville forsøge at uploade det her. I må derfor nøjes med et par billeder fra i aftes. Måske videoen kommer på en anden dag....

Link til video på YouTube.

I aften får de lov at være lidt længere oppe, så kan det være at de finder deres senge helt af sig selv?6 kommentarer:

 1. Søde "Dotter" du har fået
  måske skal der laves nogle flere tværstænger på rampen da der er lang afstand imellem dem der er der nu og pladen er muligvis osse glat

  pøj pøj med dem

  SvarSlet
 2. Det har vi også overvejet, men har nu prøvet at sætte noget murerpap mellem tværlisterne. Det ser ud til at virke ok. Dotterne ER rigtig søde og overraskende rolige og stilfærdige. Havde forestillet mig noget mere spektakel i haven..

  SvarSlet
 3. Hvor der det hyggeligt med hønsedagbog ;o)

  SvarSlet
 4. Ja man kan næsten høre dem ;-)Jeg har ikke høns, men kun solsort i reden hvor Molly står og piber neden under ;-)Kunne det ikke være sjovt at male dem????

  SvarSlet
 5. Hvor er det altså nogle smukke høns... :o)

  SvarSlet
 6. Ha ha Vi har samme problem med vores nye høns :-)
  Men har fået af vide af hønsekendere at det ikke er nødvendigt at lukke dem ind og ud - Det finder de selv ud af. Siden vi er stoppet med det tror jeg ikke de har været inde i hønsehuset. Men de går nok ind når det bliver koldere i vejret?..

  SvarSlet