torsdag den 30. maj 2013

En frieftermiddag

Idag fik jeg en uventet frieftermiddag i Hinge, og med det skønne vejr vi har haft var det jo ikke så ringe endda. Bortset fra at det skyldtes, at jeg blev brændt af af køkkenmanden som jeg havde aftalt et møde med.

Men som sagt, så blev det til et par fritimer mens jeg ventede forgæves, og tiden blev brugt til en rolig rundtur i min fremtidige have. Det er altid spændende det første forår med en ny have, for der kan dukke mange overraskelser op - både af de gode og de mindre gode.

Den store syrenbusk havde jeg bemærket, men i dag blomstrede den smukt og duftende.Denne busk havde jeg ikke genkendt, den var absolut ikke køn for en måned siden. Bladene var lodne og så nærmest visne ud, men jeg undlod at klippe i den og gav den fred til at vise hvad den kunne. Og se så idag: det må da være en slags Magnolie med de store, lyserøde og lidt flossede blomster?
Kornellen med de røde grene kender jeg også, men kan ikke lige huske hvad den mere hedder?Og Akelejerne er magen til mine gamle kendinge derhjemme:Træstubbene i hegnet skyder med vanvittig hast, men flot ser det da ud lige nu. Værre er det med brændenælder og mælkebøtterne, som stortrives i det nyvundne lys.
Efter at have ventet forgæves i 3 kvarter kørte jeg godt gnaven hjem til Resenbro. Her lå (som jeg nok havde på fornemmelsen) en seddel fra køkkenmanden, der havde ventet forgæves på mig på den forkerte adresse!

Dagen startede ellers så fint med solskin at jeg fik taget lidt billeder derude. Sådan en forsommermorgen, hvor haven tager sig allersmukkest ud, kan det da godt føles lidt mærkeligt at vi har valgt at flytte fra den.
1 kommentar:

  1. Der er meget smukt begge steder :-)Ærgerligt med køkkenmanden, når du også havde taget fri :-)
    Dine akelejer har en flottere farve end mine ;-)
    Fantastisk at stubbene gror så hurtigt til.
    Knus herfra.

    SvarSlet