mandag den 26. august 2013

Sommerfugletræf

I den forløbne uge har der været et vældigt sommerfugletræf på terrassen, hvor både Purpursolhat og sommerfuglebuske lokker. En konstant sværm af flagrende vinger.


Blodblommen står smukt med et væld af store, røde blommer, men de er desværre ikke helt modne endnu. Vindruerne i drivhuset mangler også lige lidt sødme, men er friske og smækfyldte med saft.Den eneste af mine roser, som har klaret tørke og diverse insektangreb, er Westerlandrosen. Bedre sent end aldrig, den står nu i fuldt flor i aftensolen - en måned senere end normalt.Huset skulle vises frem i weekenden, så i ugens løb har jeg brugt en del timer på at rydde lidt ud i havens vildnis (og på nødvendig rengøring indendøre). Helt fint så der ud i fredags, med den blomstrende lyng i fokus.Så kan man undre sig over tilbagemeldingen fra søndagens fremvisning: havestue og terrasse fik stor opmærksomhed, men haven - den skulle nok bare lægges i græs.....

Vi tilbragte som sædvanligt weekenden i Hinge, hvor vi fortsatte malerarbejdet. Det er ved at være lidt kedeligt med alt det hvide-hvide, så jeg glæder mig til at få fingre i en bøtte maling med knaldfarve til stuens endevæg:)Jeg fik også lagt ud med lidt gravearbejde i 'udsigsthaven', hvor vi har besluttet os for at anlægge et stort og spraglet staudebed midt på plænen. Først og fremmest til de planter vi allerede har i overskud fra Resenbrohaven, men ideen er, at bedet kan udvides efter behov, for hér er så rigeligt med græs. Som Lars iøvrigt også nåede at slå.

Og så fik vi en dejlig lørdag aften, hvor vi flyttede bordet ud i solen for at få det hele med nu hvor sommeren går på hæld.

2 kommentarer:

  1. Det er lidt træls med en sådan kommentar, når man har lagt meget arbejde i at gøre alt klar, men sådan er det jo nok når man skal sælge sit hus, vi har jo ikke alle samme interesse for have.
    Med venlig hilsen
    Lene Jensen Nordjylland

    SvarSlet
  2. Dejlige billeder, det ser ud til at i får noget fra hånden ;-)

    SvarSlet