søndag den 7. april 2013

Ivrige, hjælpende hænder

I denne weekend fik vi besøg af ikke mindre end fire par hjælpende hænder! Herligt, at solen bragede ned over Hinge hele lørdagen, så det var en ren fornøjelse at gå igang med den planlagte oprydning efter Påskens træfældning.

Store som små bidrog med at sortere trækronerne efterhånden som jeg fik skilt dem ad. Stammerne tog Lars sig af, og Martin fyldte flittigt børen med friske brændeknuder. Sammen fik de mændene da også lagt endnu et par piletræer ned, og fra garagetaget skar Martin kronen af en lidt for nærgående eg, så stammen uden fare kunne nedlægges.

Også den grimme, halvrådne flagstang måtte finde sig i at blive lagt ned og skåret i småstykker.
Ind imellem blev der da også tid til frokost og leg, træstubbe er gode at klatre i når man kun er fire år - og spændende er det at få lov til at håndtere en voksen fuchswans. Her var træer nok at save i!
En skøn dag i solen havde vi alle - og ingen havde problemer med at sove dén nat.

4 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud, godt med gode hjælpere.

  SvarSlet
 2. Dejligt når der kommer hjælpere, både store og små.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 3. I har da vist rigtig hygget jer :-) Ja børnene nyder at være med og at være ude:-) Tag nu ikke alle træerne bare fordi i kan og synes det er sjovt;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bange for at Lars ikke er nem at stoppe, nu han er kommet igang! Men som du har set, så er der ikke mange af træerne der er særligt smukke, bortset fra det store birketræ som vi da regner med at lade stå:)

   Slet