fredag den 5. april 2013

Høneskovtur

Jeg tror mine høns er ved at være lige så forårskulrede som mig! De farer rundt efter hinanden i den lukkede hønsegård, og træder hinanden over tæerne når de ser, at jeg er på vej ned til dem. Først om eftermiddagen, når jeg kommer fra arbejde, bliver de lukket ud af det sikre bur.

Den seneste tid har jeg ladet hegnet stå åbent i "løbegården", for der er vist ikke meget de kan ødelægge i haven pt. Den modigste høne spankulerer da også lidt udenfor i friheden, men for det meste bliver de på eget område.

Forleden aften valgte de dog at gå på fælles strejftur, det så meget hyggeligt ud, så jeg tog kameraet med ud for at se hvad de havde gang i. Straks jeg kom ud af havedøren benede alle tre høner afsted i mod mig - for de havde luret at jeg også havde bøtten med brødstumper i hånden!

Det var lidt svært at komme til at fotografere, for de fulgte mig tæt i hælene på vejen hen til hønsegården. Roligt og værdigt traskede de inden for og ventede pænt på en godbid før sengetid.

2 kommentarer:

  1. Det er sjovt som de følges ad;-) Men mon ikke de pludselig går lidt videre ? Ingen sne i haven? Her er halvdelen stadig hvid :-)Knus herfra

    SvarSlet
  2. Jeg vidste ikke at høns var flok dyr. Da min nabo (er flyttet) havde høns gik de meget spredt rundt i haven. Men det kommer måske an på racen!

    SvarSlet