lørdag den 3. marts 2012

Forårsrengøring

Ugen har budt på dejlige solskinsdage, men desværre er de stadig så korte at de kniber med at nå ret meget efter arbejde. Lidt oprydning, lugning og nedklipning af nogle af staudetoppene, og ellers kun en rundtur med kaffekop og kamera.Der har også været travlhed i Havebutikken, for det er ikke kun mig der ikke kan vente med at få gang i de første frøspirer. I min vindueskarm gror det på livet løs, og det er en fryd at se agurkeplanterne folde sig ud med lynets hast. Sået søndag og allerede onsdag stak de næserne fremOgså min fotogene yndlingssalvie - den blå engel - trives, og både stauder og sommerblomster myldrer frem i såbakkerne.I dag fik jeg lokket Lars til at hjælpe med rengøring af drivhuset, noget jeg ellers altid har klaret selv om efteråret. Helt frem til december var huset dog fyldt op med Chrysanthemum, så det blev aldrig til noget.

Huset blev derfor tømt, sæbevasket grundigt både ud og inde og til sidst spulet efter med min lille højtryksrenser. De gamle brædderammer til kapilærkasserne røg på traileren efter 10 års konstant brug - nu skal jeg altså ha' købt nogle der er lidt kønnere at se på! Mon ikke Jem & Fix har søndagsåbent i morgen?
 Jeg fik også ryddet lidt op i planterne i værkstedet (og smidt nogle døde pelargoniestiklinger ud), og her sad minsandten en fin og nyklækket, men temmelig forkommen Dagpåfugleøje. Den fandt sig i at blive løftet forsigtigt op af fotografen, og det viste sig at dens ben var fanget i et spindelvæv, som jeg fjernede. Få minutter senere var den forsvundet.

1 kommentar:

  1. Du er mere flittig end mig, det kniber med at lave noget fornuftigt:-) Dejlige energiske billeder og en fin dagpåfugleøje :-)Ha en god søndag.

    SvarSlet