mandag den 10. februar 2014

At holde fokus...

Efter at vi for 10 dage siden underskrev en købsaftale på vores hus i Resenbro, har dagene sneglet sig af sted. Som ejendomsmægleren så elskværdigt udtalte "så er alle købsaftaler i dag jo betingede", idet han mente at med fortrydelsesret og advokatforbehold er der altid en mulighed for køberen til at bakke ud. I vores tilfælde er der yderligere et lille forbehold fra købers side, om end hun klart gav udtryk for, at med 99,9% sikkerhed skal alt nok falde på plads. Forhåbentlig får vi en klar tilbagemelding fra mægleren i dag, hvor aftalefristerne udløber!

En smule usikkerhed trykker os dog, men vi har besluttet at anse huset for solgt og agerer derefter. Fredag blev der indkøbt gulvbelægning til det meste af huset, og flyttedatoen fastsat 2 uger frem.

Så i weekenden har hersket travlhed. Bil og trailer har fragtet de første par læs til Hinge, stuen derude er ryddet, køkkenet gjort færdigt til elektrikeren, og gæstebadeværelset står næsten klar. Det rykker, gør det, og vi forsøger at holde skarpt fokus på målet mens vi balancerer mellem tvivl og glæde.
Et tilbageblik på billederne fra udgangspunktet giver dog lidt fornemmelse af at vi ikke helt har spildt det år, der er gået siden vi købte huset:


4 kommentarer:

  1. Hvor længe skal vi bevare fokus ;-) Knus er sendt til jer:-)

    Kh Birgitte

    SvarSlet
  2. Efter mæglerens udsagn for et øjeblik siden skulle der gerne komme en endelig afklaring sidst på ugen. Så må vi håbe, at vores nerver holder så længe (og at vi ikke også får kramper i arme og ben af at krydse dem)! Knus retur

    SvarSlet