søndag den 29. december 2013

VoksenjulEndnu en jul er passeret - men ikke helt i stilhed! Vi havde den fornøjelse at få besøg af 3 familiemedlemmer + en lille og fredelig hund, Mille. Det var hendes første besøg her, og hun opførte sig upåklageligt - det skete kun en enkelt gang, at hun så sit snit til at springe op i sofaen for at  'fange' én af disse gamle nisser, som min mor for ca. 35 år siden strikkede til mine børn.Nogle hyggelige juledage med snak, mad, vin og lækker hjemmelavet chokolade (fra min søster) og en lille whisky (fra min mor) i ny og næ. Lidt Bezzer Wizzer-quiz fik vi også tid til. Juledag pakkede vi madkurven og kørte ud til huset i Hinge - for afvekslingens skyld, og for at give min mor lejlighed til at se stedet for første gang.

Det blev en dejlig eftermiddag på 'byggepladsen', som vi selvfølgelig er lidt stolte af at vise frem.


Det skrider roligt fremad med køkkenopsætningen, men der er nu ikke så meget at vise billeder af. Lars har brugt de seneste dage på at etablere emhætten i det dertil hørende skab, og det var lidt af en præstation. Nu ligger inddækningen klar til maleren, og snart kan han fortsætte med de tre skabe til kogesektionen nedenunder.


Imens har jeg hygget mig i gæstebadet på første sal. Maling, maling og atter maling skal der til - men det er en indsats der tydeligt kan ses!Lidt solskin har vi også være heldige at få mellem regnbygerne, og himmelen har i det hele taget vist mange sjove sider af sig selv, som f.eks. disse noget specielle "lygtehuller" midt i en regntung sky.I morgen er det desværre hverdag igen for mit vedkommende, mens Lars holder fri indtil d. 6. januar. Det bliver spændende at se hvor langt han når med køkkenet!

1 kommentar:

  1. Tak for en dejlig jul og sikke flotte huller i skyen :-)
    Vi tager til Greve nytårsaften, håber den bliver stille og rolig :-)
    Godt nytår til jer også , knus herfra

    SvarSlet