søndag den 15. december 2013

Køkkendrømme


 
Vejret skifter og udsigter forandres - her er solnedgangen set to søndage efter hinanden i december. Nu nærmer vi os gudskelov snart vintersolhverv, og så kan vi glæde os til dagenes tiltagende længde.

 
 
Som alle andre har vi også haft nok at se til i december, men det har nu mest været med arbejde og andre kedelige ting. Huset i Hinge trækker dog i os hver weekend, og i den forløbne uge fik vi så leveret vores nye køkken. De mange kasser fylder godt op i stuen, men det er da en luksus at alle skabe og skuffer var samlede ved ankomst...
 
 
 
 
Lars kunne ikke vente med at stille de første skabe op, her er min kommende bageafdeling, som også har en lille morgenmadsplads med udsigt. Jeg tror han allerede drømmer om at sidde her med sin morgenkaffe..


 
 

 Jeg fik lov at gøre arrangementet færdig ved at skrue de fine håndtag på. Nu er det ene hjørne af køkkenet færdigt (bortset fra sokkel og gulvbelægning) - og godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt.

Men der bliver udfordringer nok i de andre køkkenhjørner, og vi skal nok få juleferien til at gå - og lidt til. Der skal jo også være tid til julebesøg, og vi har planlagt en lille julefrokost her i huset sammen med vores overnattende julegæster, så mon ikke næste weekend mest kommer til at handle om oprydning og lidt rengøring?1 kommentar:

  1. Solnedgang eller køkkenskabe, begge ser dejlige ud :-) Her ser vi næsten ikke solen, nede i vores hul ;-)
    Glæder os til at sidde ved bordet og spise en god frokost:-)

    SvarSlet