onsdag den 21. august 2013

Der var en gang

Det gode vejr fortsætter, og der har ikke været meget tid til blogskriveri - det er jo ikke til at vide om det er den sidste bid af sommeren, vi får nu? Haven herhjemme i Resenbro har fået en overhaling med lugefingrene, og nogle timer er gået med at finde selvsåede småplanter rundt omkring i bedene og flytte dem til de tomme urtehøjbede. Hér er det nemmere at holde styr på dem og holde dem med vand. En lille venteflok af lavendel, solhat, storkenæb mm, som jeg nok kan få brug for i den næste have...

Weekenden stod - vanen tro - på malerarbejde, men det dejlige lørdagsvejr indbød også til hyggestunder på terrassen. Vi gav os derfor tid til, for første gang, at besøge den økologiske gårdbutik "Osteriet Hinge" for at købe lidt lækkerier til rødvinen.

Det blev til nykærnet smør, 2 slags faste oste, et bæger salatost (feta) og en liter frisk tykmælk (creme fraichen var desværre udsolgt). Alt fra gårdens egne køer og eget mejeri. Superlækre oste, især fetaen var lige præcis så fast og tilpas salt som jeg helst vil ha' den. Vi kommer helt klart igen!


 
Vi er ved at løbe tør for penge og materialer, så der er ikke andet for end at kaste sig over de opgaver, som vi har midler til. Lars fik ryddet forgangen for tapet, så den er klar til mere praktisk glasvæv og maling. Jeg  fik malet en stuevæg, grundet loftet i gangen og blev næsten færdig med stueloftet, men løb tør for maling.Vi havde ellers overvejet at bevare en væg med det ret specielle, kraftige tapet som helt klart har siddet der siden huset blev bygget i 1981, men selv om det har den helt rigtige retro-stil - så valgte vi altså at få det overstået nu..


Og så fik vi fjernet en del mælkebøtter og brændenælder under pile-hækken, og kørte nogle læs flis på for at hindre yderligere fremspiring.

I aftensolen nød vi et primitivt restemåltid med en overdådig ostedessert, mens lyset faldt smukt over rødkløvermarken.Ingen kommentarer:

Send en kommentar