tirsdag den 30. juli 2013

Feriedage

En dejlig sommerferie er desværre slut, og vi er tilbage i hverdagen. Ingen fortrydelse over at vi blev hjemme i Silkeborg i år, for vejret har været upåklageligt med lige så lange og (næsten) lige så varme aftener som i Sydfrankrig.

Det meste af ferien blev tilbragt i Hinge, hvor vi installerede os så godt som det nu er muligt i et hus, der mest af alt ligner en byggeplads. Soveværelset og bad er nu næsten færdige, og baggangen absolut brugbar som 'grovkøkken' med vask, køleskab og kaffemaskine. Yderligere madlavning er foregået på den overdækkede terrasse ved hjælp af fru Nielsens elektriske kogeplade og den lille webergrill. No problems!

Søndag d. 14 fejrede vi vores bryllupsdag med en skøn frokost på Ludvigslyst ved Julsø, som absolut kan anbefales, og en efterfølgende lang travetur ad den nedlagte jernbane fra Hinge til Lemming.

De fleste dage er ellers gået stille og roligt med at arbejde videre på huset - Lars har mest koncentreret sig om køkkenrummet, mens jeg har malet og malet og malet.

Ind imellem har vi også haft hyggelige feriegæster, og de lod til at affinde sig med de lidt primitive forhold. Rebecca brugte haven kreativt og lavede forhindringsbane med indbygget træklatring for os alle, Margrethe fik en tiltrængt overnatning på sin cykeltur til Limfjorden - og Victor nød bare den varme luft på maven!

Udekøkken og spisestue


En af stuerne på "Ludvigslyst"

Banestien

Rebeccas forhindringsbane


Morgendis over Hinge sø

Skønne Victor

Aftensol

Den friske cykelpige

Kig til det kommende køkkenSolnedgange over Hinge by


En muldvarp, som ikke klarede tørken

Den nye dør og nymalede vinduer

1 kommentar:

  1. Dejlig serie billeder, ser ud til at i har nydt ferien :-)Dejligt at se i kommer fremad og det pynter med den hvide farve :-)
    Håber det kun er ferien og ikke sommeren der er slut ;-)
    God arbejdslyst og vi ses snart :-)

    SvarSlet