søndag den 16. juni 2013

Nyt lys

Jeg maler stadig - både hist og her - men glemmer at tage billeder af fremskridtene. Har fået slebet og grundmalet begge yderdøre, er næsten færdig med dør/karm til badeværelset og blev lørdag færdig med alle 3 vinduer i soveværelset.

Lars brugte sidste weekend på at bygge en flot opbevaringskasse under skråvæggen. Der er jo den ulempe ved sådan et 80'er hus med soverum på førstesalen, at der overhovedet ingen skabe findes. Godtnok er der i tidernes morgen lavet nogle halvhjertede skydedørsløsninger, men dem kan jeg simpelthen ikke leve med, så vi må være kreative. Og selv om Lars grublede noget skeptisk over min idé med sådan et 'podie' i soveværelset, så tror jeg han godt kan se fidusen nu, hvor den er færdig!

Der bliver plads til alle ekstradynerne og måske meget mere, og så har det den fordel at vores seng kan placeres længere inde i rummet, så vi slipper for at gokke hovedet i skråvæggen.Fredag hentede han så 3 nye termovinduer til Velux'erne (havde glemt at der faktisk er 4 ialt, men jeg synes nu egentlig heller ikke vi har penge til sådanne ekstravagancer lige nu) - og fik dem alle skiftet i denne weekend. Hold fast, hvor det gav lys - det må jeg nu medgive ham - og hvor ser det bare helt anderledes flot ud.

Her er den resterende, punkterede rude i det lille kammer


Og her er så det flotte nye vindue i soveværelset


Nu mangler rummet 'bare' en gulvbelægning og en garderobeløsning under den anden skråvæg - så er vi klar til at flytte ind!

Vi nåede også at købe køkken i fredags, men det er en helt anden (og laaangt dyrere) historie, som desværre må vente til vi har solgt vores bolig i Resenbro. Jeg fik dog begyndt på en renovering af de 2 vinduer i køkkenet, og vi har bestilt en splinterny havedør til udskiftning af det 3. vindue. Der ligger en del forarbejde til os, før vi kan bygge et nyt køkken op..1 kommentar:

 1. Det er tydeligt at se forskel på vinduerne ;-)
  Det bliver flot :-)
  Det er næsten et helt maleri ,det nederste billede :-)
  Ja husk at tage billeder, man glemmer hurtigt ;-)
  Knus her fra Birgitte

  SvarSlet