søndag den 2. juni 2013

Maling, maling, maling

Supersmuk weekend trods søndagens tiltagende blæst. Lørdag morgen indbød til afslapning hjemme i haven, men vi havde en indbyrdes aftale om at NU skulle vi altså se at komme videre med vores fremtidige soveværelse. Dét, vi fra starten regnede for "et par weekenders arbejde" har strakt sig over tre måneder, så nu vil vi gerne videre i teksten!

Lars fik tapetseret det sidste, mens jeg fik klaret nogle opgaver andre steder i huset - påbegyndt maling af badeværelsesdør/karm, slebet bagdøren og givet den grundolie - og søndag var der så klar bane til at male væggene i soveværelset. Lars sleb imens det lille Veluxvindue, så jeg senere på dagen kunne give det olie og grunder.

Ikke de mest spændende opgaver at skrive om, og ikke værd at spilde fotos på. Mere spændende var det, da Lars vendte soveværelsets dør (og karm, selvfølgelig), så den åbner ud i gangen i stedet for direkte ind i værelsets skråvæg. Men det glemte jeg at fotografere....

Først da vi sad på terrassen med en dele-fyraftensbajer kom kameraet frem. Nabo-nabo-naboens heste er kommet tættere på nu, og det var rigtig hyggeligt og afslappende at se dem gumle frisk græs.
Malerarbejdet fortsætter på onsdag, hvor vi har Grundlovsfri, og måske vi også når lidt videre med andre ting?

1 kommentar: