tirsdag den 25. juni 2013

Færdig opgave - videre til næste

Regn, blæst og kølig luft prægede weekenden, så det blev endnu engang malerarbejdet der måtte holde for.

Lars havde målrettet nået byggemarkedet i løbet af ugen, og gik allerede lørdag morgen igang med at lægge det indkøbte laminatgulv i soveværelset. Utroligt, så nydeligt et gulv man kan få for bare 70 kr/kvm, men desværre havde han været lidt fedtet med opmålingen, så jeg måtte afsted efter en ekstra pakke. Det færdige resultat står mål med forventningerne, og med en fin afslutning af færdigmalede (!) fodlister ser rummet nu helt herskabeligt ud. Ikke så nemt at fotografere et tomt rum - jeg glæder mig til at kunne indrette det!


Lørdag kom vi også af med brændebunken, og det var en lettelse, selv om det også piner lidt nærmest at forære alt det gode træ væk. Vi har ganske enkelt ikke tid til at tage os af det nu, og det lå i vejen for vores næste større projekt: den nye køkkendør i gavlen.
Lars sluttede weekenden med en for-undersøgelse af rørføringen i køkkenet, som vi har planer om at ændre på. Selv om vand og afløb blot skal flyttes omkring en meter ind i rummet ser det ikke så nemt ud, så vi må ha' lidt assistance af en professionel i løbet af ugen....

Det er vinduet til højre, der skal udskiftes med en dør. Dét til venstre har fået de første lag hvid maling.


2 kommentarer:

  1. Dejligt at se i komme videre, selvom jeg godt kunne unde jer et par fridage;-)
    Ser flot ud med et færdigt soveværelse og glæder mig til at se den nye dør i ;-)

    SvarSlet
  2. Venter spændt på næste kapitel;-)

    SvarSlet