søndag den 12. maj 2013

Tapet i lange baner

"Kristiflyvdag" kalder de det respektløst her i Jylland. Kristi Himmelfarts dag og dertil hørende weekend blev for vores vedkommende brugt på tapetsering og malerarbejde. Udenfor herskede blæst og voldsomme regnbyger, så det var vel egentlig meget passende at blive indendøre.

For mindre end en uge siden tog vi ellers hul på én af vores store sommerfornøjelser: udendørs madlavning og spisning i det fri. Jeg havde en energisk eftermiddag med luftning af dyner, tørring af sengetøj og ikke mindst rengøring af udekøkkenet, så da Lars overraskende kom tidligt hjem blev det til en spontan og meget enkel middag fra grill og grøntsagsskuffe.Torsdag var vi tidligt oppe og fortsatte malerarbejdet i Hinge. Loft og vindue i badeværelset er blevet betydlige kønnere efter fire gange hvid maling, og døren fik også det glatte lag.


Og i soveværelset nåede Lars næsten hele vejen rundt med spartel, sandpapir, knofedt og tapet. Søndag fik jeg så malet 2 af væggene - og du milde hvor det pynter.Når jeg i nær fremtid også får malet vinduerne - så kan vi rigtigt nyde udsigten, som også er helt fin her mod nord. Men i dag var det mest udsigt til nogle af de bunker, der venter på en omgang i flismaskinen i Pinsen!


2 kommentarer:

  1. Godt det ser ud til at i kommer videre ;-)
    Lars ser ud til at nyde maden :-)

    SvarSlet
  2. Det er altid rart, når man virkelig føler, at man får ordnet nogle ting, så man får noget ud af sin dag. Det er noget, jeg i hvert fald sætter stor pris på.

    SvarSlet