lørdag den 11. august 2012

Skrabehøns

Lars har normalt fri om fredagen, og i går havde han planlagt at klippe bøgehækken (for anden gang i år). Mens han går derude mærker han hønsenes nysgerrige blikke - de står stille i flok og følger hans færden - og han er helt sikker på at det må være meget kedeligt for dem!

Hvad gør min søde mand så? Jo, han kører selvfølgelig i byggemarkedet efter en rulle hønsetråd og udvider hønsegården med et stort indelukke i skyggen under fyrretræerne og hentede en stor portion frisk kløver og græs.

Her er de på vej ud
og her i lystig myrejagtDer var en vældig leben og graven og skraben, da jeg kom hjem fra arbejde. Ingen tvivl om at de nød det allesammen inkl. Lars.

Hen under aften stillede jeg en skål frisk grønt indenfor i buret, for der må være grænser for friheden. De to af damerne fulgte øjeblikkeligt med mig, mens den tredje forvirret løb frem og tilbage langs hegnet på den forkerte side. Den kunne nok se maden - men ikke lige finde derind. Det så ustyrligt morsomt ud, men desværre havde jeg ikke kameraet med mig.3 kommentarer:

 1. Man skulle være en høne,med al den opmærksomhed ;-)
  De ser ud til at have det godt :-)

  SvarSlet
 2. Herlig historie og skønt med frihed!

  SvarSlet
 3. Jeg skal da love for, de har det godt hos jer, de søde høner :o)

  SvarSlet