lørdag den 18. august 2012

Lørdagshøne?

Godt nok havde vi fulgt vejrprognoserne i løbet af ugen, men at vi i dag, lørdag, skulle nå op på 32,6 midt på eftermiddagen var ikke ventet!

Lars valgte at tage på en dagstur på motorcyklen sammen med nogle af "de gamle gutter", det er ikke ofte han får luftet mukkebikken og han kan vel også trænge til at komme lidt hjemmefra...

Og jeg kan vel godt være alene hjemme par timer, nu jeg har selskab af de andre høns!
Jeg havde masser af haveplaner og lagde også ud med oprydning og diverse fra morgenstunden, men da gutterne vinkede farvel kl. 10.45 var her allerede stegende hedt. Nuvel, min søde mand havde allerede i går lagt en flaske rosévin på køl til mig, så hvorfor ikke trække havestolen i skygge, smække benene op og nyde et formiddagsglas og et (lånt) ugeblad?

Efter en tidlig frokost fandt jeg malersagerne frem, for det er efterhånden blevet en tradition når Lars en sjælden gang er hjemmefra i weekenden. Jeg nyder at koble helt af og lege med farver og former, og fik da også makket lidt mere med et billede fra sidste weekend som jeg endnu ikke er tilfreds med. Der blev dog hurtigt alt for varmt også i markiseskyggen.

På en tur op til hønsene med en godbid mærkedes det tydeligt at skyggen under fyrretræerne klart var at foretrække. Havestol, staffeli og andet malergrej og en flaske koldt vand blev fluks båret derhen, og med 3 nysgerrige høner som tilskuere var det ikke så svært at finde motivet. Et gammelt lærred med et ikke opsigtsvækkende blomsterbillede endte som baggrund for mit første forsøg som hønsemaler.Lars nikkede genkendende til hønen, da han kom hjem hen på eftermiddagen, og så gik vi ellers igang med at forberede en lækker lørdagsmiddag på grillen. I morgen, har vi aftalt, læsser vi cyklerne på bilen og kører en tur ud i det blå for at nyde sommeren fuldt ud mens tid er.

2 kommentarer:

  1. Det lyder hyggeligt, og det blev et godt billede. Det er du god til.

    SvarSlet
  2. En fin høne, ja det blev det;-) Sol og varme 30 grader og så på cykel, det tror jeg, jeg vil afholde mig fra :) God tur.

    SvarSlet