mandag den 30. juli 2012

Hviledag i Les Farjons

Søndag er der dømt hviledag, men det blæser stadig temmelig kraftigt og selv om luften er varm og sole skinner tager det lidt af hyggen ved at sidde ude. Formiddagen bliver derfor brugt på et besøg i nærmeste større supermarked i Orange, som er en af de få butikker i området der holder søndagsåbent.

Huset vi bor i ligger i en lille flække, Les Farjon, som dog rummer både en kirke og et gammelt vinslot, som i dag er indrettet som hotel og restaurant. Jeg har hjemmefra læst at der hører en stor park til, så om eftermiddagen bestemmer vi os for at gå en lille tur i omegnen. Slotshotellet holder lukket, og parken er ikke noget større tilløbsstykke, men der er læ for blæsten og skygge for den brændende sol!

Da alt hernede er tørt som Sahara har vi fået at vide, at al 'barbecue' er forbudt, så vi må nøjes med at grydestege de kyllingestykker vi fandt i supermarkedet. Det er nu heller ikke så ringe med en god, frisk salat, baguette og diverse oste. I haven plukker jeg et par næsten modne abrikoser, og de smager forrygende.

Chateau Marsellan


Les FarjonsKaktus i en nabohave

1 kommentar:

  1. Dejlige billeder du får taget. I ser ud til at nyde det.

    SvarSlet