onsdag den 16. maj 2012

Kapilærkasserne

Eftermiddagen var grå men lun, og efter 8 timers ret hektisk papirnusseri på kontoret trængte jeg til LUFT.

Det tror jeg også agurkeplanterne gjorde, så alle småplanterne måtte ommøbleres for at give plads til plantesækkene i kapilærkasserne. I år har jeg investeret i de noget dyrere sække fra Pindstrup (plejer ellers at være nærig nok til at købe Brugsens de billigste) - så må tiden vise om de også er bedre.

Jeg plejer også at sætte 3 planter i hver sæk som foreskrevet, men erfarer hvert år at det hele ender op i ét virvar og at tomaterne ikke får lys nok. Nok mest fordi jeg ikke er ret god til at knibe dem... Altså kom der i år kun 2 planter i hver: 1 kasse med 2 agurker, 1 kasse med agurk og peber og 1 kasse med tomat og peber.Der er ved at være trængsel i det lille hus, så torsdag må vejrguderne gerne bringe lidt udplantningsvejr. Jeg er ved at finde plads rundt omkring i haven til stauderne, og alle de gamle krukker venter på at blive fyldt op med sommerblomster.

Det bliver skønt med 4 hjemmedage, og mon ikke Freja vil hjælpe mig lidt når hun kommer på besøg i weekenden? Vi er lidt spændte på hvad hun siger til at være her alene i to dage, for første gang, men hun er en stor pige på 5 år nu, så det skal nok blive hyggeligt!

Fik lige kig på Passionsblomsten, som allerede er fyldt med blomsterknopper. Der er nok at glæde sig til!Ved femtiden kom regnen igen, og denne gang med kraftige byger og tordenbulder. Det pyntede på bassinet - og mon ikke haven har godt af det?2 kommentarer:

  1. Hej, ja planterne vil gerne have vand og vi andre helst sol:-) Du har travl i haven og det bliver så flot. Freja vil helt sikkert hygge sig sammen med mormor;-)

    SvarSlet
  2. Dejligt med en tur i haven efter papirnusseriet. Vi fik regn fra kl. 19, det blev til 13 mm.

    SvarSlet