tirsdag den 8. maj 2012

Færdigt arbejde (næsten)

Tak til Lisbeth og Birgitte for at synge med i mit øv-kor. Jeg tror det hjalp!

Held i uheld - Lars fik en ufrivillig fridag og kunne tage imod tæppemanden mandag morgen, og da jeg kom hjem fra arbejde var han næsten færdig med at lægge tæppet på. Det havde været en sej tørn med det genstrididige og noget skævt skårne tæppe, men det ser godt ud.

Ved fælles hjælp fik vi møblerne på hentet frem og rengjort og de anbragt næsten som før, men med de små forandringer der nu engang skal til for at livet ikke skal blive for kedeligt. Endelig kunne jeg få gjort lidt rent i resten af huset, og da reste-middagen kunne komme på bordet blev der naturligvis dækket op i den 'nye' udestue.

Nu mangler vi blot lidt til vindueskarmene - og at få genetableret skorstenen, for det har unægteligt været koldt de sidste dage (og frostnætter), så en pind i brændeovnen havde været prikken over i'et. Agurkeplanterne blev resolut flyttet ned i drivhuset, men fik en dyne på til aften så jeg håber de har klaret nattens froststrejf.Citrontræet er ved at komme sig efter frostforskrækkelsen for en måned siden, nu står den med strittende nye, grønne skud på alle grene. Måske det ovenikøbet har været en fordel, for den var blevet noget bar.

4 kommentarer:

 1. Så fint der er blevet og skønt må det være at være færdig.

  SvarSlet
 2. Det ser da rigtig godt ud med det tæppe på :-) Ikke godt med al den nattefrost i har , her er det kun koldt men ikke frost ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er jeres udestue blevet fin.

  SvarSlet
 4. Endelig færdig. Det ser rigtig godt ud, er slet ikke misundelig, kun en lille bitte smule ;o)

  SvarSlet