onsdag den 30. maj 2012

Flere ænder

Pinsen har været usædvanlig varm og tør, med stille morgener og lune aftener med god tid til af reflektere. Udekøkkenet er blevet flittigt brugt, og Lars har udvidet det med en vaskeplads.Det har været for varmt til at udrette ret meget, så jeg (som heldigvis er morgenmenneske) brugte timerne mellem 6-8 til at grave omkring regnvandsbassinet, som jeg forsøgsvis vil udvide med en murerbalje til opsamling af det overskudsvand, der ellers bare siver ud i det omliggende sand.

Det vakte en del opmærksomhed fra morgenfriske hundeluftere på vejen, men også andre havde kig på den kommende 'andedam'. Et gråandepar landede i skyggen lige bag mig, og fulgte opmærksomt mit arbejde. Måske er de på jagt efter et nyt hjem? Der bliver gravet og regeret meget omkring Gudenåen for tiden, så måske er de blevet jaget af reden. I hvert fald har de opholdt sig i vores og naboens haver lige siden.

Andemor inspicerede det nu udtørrede bassin i går. Både hun og jeg venter på regnen, så vi kan få afprøvet om forsøget lykkes!


1 kommentar:

  1. Godmorgen, måske andeparret kan bruge murer spanden til redekasse? ;-)Fin vaskeplads, men jeg har svært ved at forestille mig hvor den er ? Knus

    SvarSlet