fredag den 4. maj 2012

Enden på feriehistorien

Vejen hjem fra Bornholm lagde vi over Gram i Sønderjylland. For nogle måneder siden blev Havebutikken inviteret til at udstille på Gram Slots Havefestival d. 27-28 april, men da var ferien forlængst arrangeret og man kan jo kun være ét sted af gangen. Programmet så dog så spændende ud, at vi valgte at overnatte på Gram Slotskro, som vi ankom til fredag eftermiddag i bragende flot solskinsvejr.

En drink i solen, en skøn kromiddag, en aftenvandring gennem byen og en god nats søvn - så var vi parate til at indtage Festivalen lørdag morgen. Desværre var vejret slået om til overskyet og råkold vind, og regnen satte ind ved middagstid, men der var nok at se på både ude og inde i stalde og lader.

Vi kommer helt sikkert igen til næste år, hvis arrangementet gentages; det smukke område omkring slottet er i sig selv et besøg værd. Mange, mange boder med planter og alt andet til haven lokkede til køb, og vi drog da også af med nogle fine lyng og 4 potter usædvanligt flotte krydderurter fra Growing Home. Mere kunne ganske enkelt ikke proppes ind i bilen.Nogle få billeder fra feriens sidste dag må nødvendigvis markere enden på historien...
2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for historien, man får helt lyst til at smage osten ,og gode billeder af enden på anden. Knus herfra .

      Slet