onsdag den 23. maj 2012

Blandede bolsjer

Vores forhave er ikke verdens mest spændende, men med carport og 2 indgange mod vejen kan det ikke være så meget anderledes. Vi har valgt at samle al beplantning i to ramme-bede, og idéen var at de blot skulle fyldes med ensartede planter som kunne 'gøre sig' hele året: katteurt i det ene og benved i det andet. Et mindre træ i hver ramme og ind imellem tulipaner og andre løg.

Katteurtbedet blev dog lidt kedeligt, så inspireret af Frankrigsturen sidste sommer besluttede vi at der skulle noget mere knald på. Det blev i første omgang til en gruppe stauder og de for hånden værende sommerblomster. I efteråret blev der lagt en del flere forårsløg inklusive et par røde liljer.


September 2011

Senest er tilføjet nogle lave etårige med flade, gule blomster og en gruppe gule og orange Tagetes (som ikke blomstrer endnu). Når tulipanerne er visnet ned har jeg planer om at sætte flere sommerblomster.


April 2012


Lige nu ser det ud til at et par af stauderne er bortkommet i vinteren, men måske er jeg bare utålmodig? De hvide tulipaner er på det sidste, men prydløgene er på spring med deres store, lilla kugler svævende så højt over hele herligheden at de kun vanskeligt kommer med på billederne.Maj 2012

2 kommentarer:

  1. Det skal nok gro til og blive fint, alt er altid lidt bart til at begynde med.

    SvarSlet
  2. Billedet fra maj er da fint tæt beplantet! Det ser godt ud.

    SvarSlet