fredag den 6. april 2012

Overmod

Jeg var vist lidt overmodig, da jeg onsdag eftermiddag flyttede udestueplanter og frølinger ned i drivhuset, så vi kunne komme igang med at grave ud i udestuen torsdag morgen. De sidste to morgener havde temperaturen godtnok ligget på -3 og -5 grader, men småplanterne i drivhuset så ikke ud til at være berørt.

Skærtorsdag, da jeg stod op kl. 6.30, viste termometeret på nordsiden -9, og det var med bange anelser jeg luskede ned i drivhuset så snart solen kom frem. Det så ikke godt ud, de nye skud på Citrus og Camelia var svedne og en del frøplanter var frosset ihjel. En lærestreg, men hvor der handler dér spildes - og vi skulle jo igang med udestueprojektet!

Kl. 8 så der sådan ud da vi startede det lejede transportbånd:Midt på formiddagen var vi godt i gang med at skovle grus og sand ud


Og til 'fyraften' var vi næsten halvvejs og godt ømme i alle muskler.De sidste fliser ligger klar og nu skal jeg ud og hjælpe til inden regnen for alvor sætter ind.

God Langfredag til alle - lad os håbe på solskin igen i morgen

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud, men ærgerligt med dine planter :-)Her skinner solen til morgen, men de lover regn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er I kommet til Fyn? Her øser det ned nu, det har mest været vådt i dag, men skulle blive bedre i morgen :)

   Slet
 2. Ja det var en skam med dine planter, men jeg skal love for, at I går til den, så det bliver også dejligt at få udestuen færdig, så må man prioritere, og det gjorde I jo.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, med hus og have må man hele tiden prioritere. Man kan jo ikke være alle steder på en gang, vel?

   Slet