søndag den 1. april 2012

Blæse vær' med vejret

Man skal dele sol og vind lige, siges det, så lørdagen blev på skift tilbragt med gravearbejde i den stride vestenvind og med kaffepauser på terrassen i læsiden.

Det er på høje tid, at jeg kommer i gang med mit forårsprojekt, så greb og spade kom frem et par timer. Det er langsommeligt arbejde at fjerne græstørv, ruske jorden af, redde Krokusløg og trille græs og jord i hver sin retning til hhv trailer og have, så jeg nåede kun at fjerne en lille bid af den forhadte "græsplæne", som i virkeligheden mest består af senegræs og ukrudt.

I sidste uge så her sådan udog her sluttede lørdagens arbejde


Lars tømte imens havestuen for møbler, brændeovn og skorsten, for i påsken starter vi med at fjerne de gamle havefliser og erstatte dem med isolering og gulvplader. Et fælles projekt, som vi er lidt spændte på, for vi ved ikke med sikkerhed hvad vi finder under fliserne....det er nok ikke grus alt sammen!
Vi fortjente begge en pause i solkrogen, hvor blodblommen står på spring, og så har vi jo en hel søndag til at fortsætte arbejdet i.

7 kommentarer:

 1. Der bliver knoklet igennem, god arbejdslyst idag. Håber ikke der dukker alt for meget "mærkeligt" op under gulvet ;o)

  SvarSlet
 2. Hvor har I gang I mange spændende og arbejdskrævende projekter.

  SvarSlet
 3. Det bliver spændende at se, hvad der gemmer sig under fliserne! God arbejdslyst til jer.

  SvarSlet
 4. I er godt nok flittige, men det bliver rart at få mere have og at få isoleret gulvet i havestuen.
  God arbejdslyst.

  SvarSlet
 5. Det blev endnu en blæsende omgang i dag, men jeg nåede da et lille stykke videre! Vi er også spændte på at se, hvad der gemmer sig i dybet...man ved jo aldrig, hvad der i sin tid er begravet under soklen...

  SvarSlet
 6. Håber der ligger noget under gulvet, at det ikke bare pludselig er væk ;-)

  SvarSlet
 7. Spændende med jeres projekt - og noget af et arbejde.

  Her står påsken på et lignende projekt; fliser på badeværelset skal hakkes op og nye lægges på :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet