søndag den 8. januar 2012

Årets første havegerning

Efter en usædvanligt våd og modbydeligt blæsende start på 2012 var det næsten som en åbenbaring, da solen i fredags bragede igennem på en skøn blå vinterhimmel. Nok holdt temperaturen sig omkring frysepunktet hele dagen, men vinden holdt fridag - og det gjorde vi til dels også!

Sønneke ankom kl. 13.00 med sine 3 'uvorne' unger...herlige, livlige og ualmindeligt velopdragne unger, tør jeg godt sige højt. Deres mor havde fået lov at holde friweekend med tøseparty hjemme i Ugerløse, og mon ikke hun nød det?

Efter nogle gode rugbrødsrundtenommer ved køkkenbordet var vi klar til en rask travetur. For en gangs skyld huske farmor kameraet, for turen gik til områdets flotte golfbane, men hvad hun ikke huskede var at checke batteriet...det blev ikke til så mange billeder denne gang heller.Her på bakkerne gik der en flok får sidst vi havde ungerne med på travetur, men de var desværre ikke ude længere.


Motion er godt både for gamle og unge, så eftermiddagen forløb fredeligt med højtlæsning i sofaen og køkkenhygge med pizzabagning.Lørdag formiddag tog vi en lille bytur, men da var vinden vendt tilbage med bidende kulde. Vi fik dog handlet lidt og bragte også to juleroser med hjem fra torvet.

I formiddags kørte hele banden så hjem til mor igen, og efter lidt støvsugning blev der tid til at gå i haven et kvarters tid. Juleroserne fik en let skygget plads under beskyttelse af den største Rhododendron - og den lille, mosgroede gips-dreng.


Helleborus Niger 'Jacob'

1 kommentar:

 1. Der er virkelig en skøn natur langs golfbanen, der har jeg gået rigtig rigtig mange gange da jeg for mange år siden boede i Resenbro.
  Det er alletiders sted for dyr og mennesker.
  Hvor er de søde dine juleroser.
  Ha´en god aften.
  Havehilsner fra Marianne.

  SvarSlet