tirsdag den 20. december 2011

Lampekøbet

På opfordring viser jeg da gerne vores lampekøb frem - men sådan nogle er lige så svære at fotografere som at købe!

Og så måtte jeg også lige rydde lidt op først..

Ved vinduet nyder vi at kunne kigge ud over haven og stolene er gode at sidde i, men vi sidder her nu mest i vintertiden og manglede derfor læselys. Ikke nemt, når lampen skal placeres midt foran vinduespartiet. Lampen, vi fandt, er ret diskret og med en lysdæmper for hver lyskilde. Ret genialt fordi den så også kan erstatte hyggelamperne i vindueskarmen. Her fotograferet med og uden blitz i den grå eftermiddag.

I det mørke sofahjørne stod før et lille klaprist-bord med en bordlampe. Ikke særligt genialt, for det var umuligt at komme til at gøre rent (også fordi der ligger en masse ledninger og flyder, men dem skal vi se at have styr på i juleferien..).

Den simple rispapirlampe giver et fint, blødt lys, og den er let at flytte når støvsugeren findes frem.

4 kommentarer:

 1. Det er nogle rigtig fine lamper, I har købt. De kunne også have fristet mig. Tak for synet, synd du måtte rydde ekstra op, kender det godt :o)

  SvarSlet
 2. Meget enkel og flot lampe i har fundet :-)
  Jeg synes ofte, det er frygteligt svært at finde de helt rigtige lamper. Der kan nogle gange gå år, før jeg finder de helt rigtige, men sådan har jeg det somend også med andre ting, men venter gerne, i stedet for bare at købe noget jeg alligevel ikke bryder mig om ;-)

  SvarSlet
 3. Det ser da hyggeligt ud nu mangler der bare et par glas whisky ;-) og en god bog. Klem herfra.

  SvarSlet
 4. Der kommer helt sikkert whisky på bordet i juledagene, men bogen ved jeg ikke rigtig om jeg når. Stuen skal ryddes 2.juledag, så Lars kan skifte de gamle loftplader ud med træ...
  Klem-igen.

  SvarSlet