søndag den 27. november 2011

Udestuejulehyggedekorationer

Hermed skal det afsløres: Jeg er en dårlig fotograf og elendig til at lave juledekorationer. Ikke desto mindre gik vi (Lars, Morten og jeg) en tur til den lille strimmel granskov, vi er så heldige at have få hundrede meter fra hjemmet. Udstyret med saks og bæreposer hjembragte vi det flotteste mos og lav, fyrrekogler, tyttebærkviste og lidt ædelgran. Selvfølgelig havde jeg glemt kameraet, så I må have nogle billeder tilgode fra den lille skov, som faktisk er ret flot og særpræget.

Udestuen var i søndagens anledning godt varmet op af brændeovnen, så poserne blev tømt på spisebordet og ler, oasis, lys og et par skåle fundet frem sammen med kaffe, Cola og et enkelt glas gløgg. Morten var nu lidt misfornøjet med at jeg havde 'glemt' æbleskiverne, for det mente han nu nok hørte til Gløggen!


Min nye fine patêskål fra Alsace blev forklædt som adventskrans, og vi fik lavet en dekoration hver, Mortens med et minijuletræ men uden lys, så han kan have den med hjem til sin egen lejlighed.Lars

Morten

Susanne
7 kommentarer:

 1. Det ser ud som en rigtig hyggelig eftermiddag :-))

  SvarSlet
 2. Ja, her i Resenbro trodser vi stormen og hygger igennem - jul eller ej! :)

  SvarSlet
 3. Ja der har rigtig været julehygge, selvom du har glemt æbleskiverne ;o)

  SvarSlet
 4. Ih hvor ser det hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare julehyggeligt ud hos jer :-)

  SvarSlet
 6. Ja-ja... tror nu jeg vil gi' Morten ret!! ;o) Men det ser nu alligevel ud til at I har haft en rigtig hyggelig eftermiddag :o)

  SvarSlet
 7. Hyggeligt ser det ud.
  Tak for kigget.

  SvarSlet