lørdag den 26. november 2011

Et hul i jorden

Mange forbipasserende har i den seneste uge undret sig og spekuleret over, hvad vi nu havde gang i. Et stort, dybt hul midt i græsplænen?

Det var Lars der, i sidste weekends allersidste dagslys, fyldte tre trillebøre med jord og huggede armtykke birkerødder over. Han havde nemlig udset sig et træ på planteskolen, som skal erstatte det gamle birketræ vi fældede sidste år. Et temmelig dyrt træ, så aftalen var at hullet skulle graves før han måtte købe det!

Fredag kom han så hjem med en 4 m høj Rødtjørn i lastbilen, desværre havde de solgt det flotte eksemplar vi havde set på, men denne ser nu også ud til at være livskraftig. Træet blev plantet efter alle kunstens regler, så mon ikke det trodser stormvarslerne for weekenden? Og solen tittede frem for en kort bemærkning, så jeg kunne forevige mand og træ fra min udkigspost på terrassetrappen.

Nu er der ryddet op igen, og jeg kan begynde at planlægge forårets projekt - for det er lige her, det kommer til at foregå!

3 kommentarer:

  1. Tillykke med jeres nye træ. 4 meter, så er den jo allerede godt på vej :-)

    SvarSlet
  2. Det var godt nok et stort fint træ, I har fået fat i, dejligt. Krydser fingre for, at det holder i til stormen i morgen.

    SvarSlet
  3. Et hul i jorden, er det starten på en ny julekalender? Er lidt misundelig på et rødtjørn træ, ahorn kunne også bruges. Tillykke med det.

    SvarSlet