lørdag den 19. november 2011

Drømme på glas

Da mit ældste barnebarn, Rebecca, var på besøg fornylig i forbindelse med min fødselsdag, havde hun fine gaver med til mig. Gaver, som tydeligt viser at hun kender sin mormor!

Først og fremmest fik jeg en flot mejsekasse, som hun selv har lavet i sløjd. Den skal vi hænge op i dag, så I må vente med at få et billede.

Dernæst havde hun fundet to smukke blå glasting i sin mors gemmer: en lille vase til de blomster, som hun ved jeg elsker, og et bolsjeglas. Begge dele har fået plads i min vindueskarm i udestuen, så lyset rigtigt kan fange den flotte farve.

Der var nu ikke bolsjer i glasset, men noget langt mere originalt og helt perfekt til en gammel mormor, der til stadighed længes efter Rebeccas hjemø:

Bornholmsk luft!Når jeg letter på låget og stikker næsen i glasset, så kan jeg drømme mig tilbage til alle de skønneste steder på Bornholm, og det er ikke værst sådan en mørk og trist novembermorgen. Mens jeg venter på at solen skal stå op tager jeg lige en tur til øen:


Svenskehavnen ved Nexø

Gudhjem

Dueodde Strand

Hammerknuden

1 kommentar:

  1. Det ser ud til at der gemte sig nogle rigtig dejlige minder i luften i det søde glas :-) Sikke et klogt lille barnebarn du har.

    SvarSlet