torsdag den 10. november 2011

Bjergbestigning

Vi har været så heldige at have besøg af en flok af mine 'unger' i weekenden, så det var ren hygge, snak og spisning fra torsdag til søndag og så må havearbejde, blog og alt andet stå bagerst i køen.

Jeg havde regnet med at pigerne fra Bornholm ville på shopping i storbyen Silkeborg, men nænej - Rebecca foretrak helt klart en tur til Himmelbjerget! Vi besteg så 'bjerget' med udgangspunkt fra bådebroen ved Julsø, og det var en smuk tur gennem lyngbakkerne selv på denne disede og ikke særligt fotogene novemberdag.Tilbageturen blev lagt gennem skoven, hvor de stejle stier var dækket af et tykt lag blade og underskoven på eventyrlig vis var grøn af det fineste mos. Her hviler eventyrprinsessen sig lidt.
Det har også været en form for bjergbestigning, når jeg gennem de sidste 3 år har brugt min ledige tid til at lære mig hjemmesideprogrammeringens svære kunst. At lære HTML-koder og databasesprog er en langsommelig proces, men for hver gang noget lykkes, føles det som at komme et skridt nærmere toppen.

Jeg tror nu ikke jeg når helt til tops, men den viden jeg har fået undervejs har givet mig mange sjove timer ved computeren - og har også resulteret i nogle redskaber, som jeg har meget glæde af i forbindelse med mit haveliv.

I sidste uge fortalte jeg om mit online planteregister, som jeg gerne vil give andre mulighed for at bruge. I denne uge arbejder jeg videre med konceptet, og er snart klar til at tilbyde alle jer haveentusiaster en gratis prøveperiode.

Mere om dette snarest!

Efter bjergbestigning er det rart at slappe af med kreative sysler, og Rebeccas fascination af ugler blev omsat i et flot maleri i mormors udestue

4 kommentarer:

 1. Hej Susanne
  Dejligt med en tur til Himmelbjerget, der er så skønt.
  Du går til den med HTLM koder og databasesprog, det må jeg beundre dig for.
  Jeg har fået lagt mine clematis ind på bloggen, det var ikke så svært, så jeg kører lidt videre med det.

  SvarSlet
 2. Det lyder vel nok til, at I har haft nogle skønne dage :-) Dejlige billeder fra Himmelbjerget.

  Ja, det er godt at kunne HTML, når man skal lave hjemmesider, selvom det i dag ikke er 100% nødvendigt, hvis man bruger programmer som f.eks. Dreamweaver, men det er da altid rart at kunne det, så man ved, hvordan en hjemmeside er opbygget. Det ser godt ud med din plantedatabase :-)

  SvarSlet
 3. En rigtig flot ugle Rebecca :-)Hilsen Birgitte

  SvarSlet
 4. Det ser ud til at have været en skøn familie-weekend. Og der er så dejligt på himmelbjerget, og på turen derop. Sød prinsesse I har :-)

  SvarSlet