fredag den 14. oktober 2011

Sommerterrasse og udekøkken

Sommeren 2010 er lang og god, og terrassen tager form efterhånden som jeg fragter de mange fliser i trillebøren fra vejkanten og rundt om huset til min hårdtarbejdende mand. De 50 kvm rækker fra facaden og helt frem til den store enebærbusk, som opdeler haven, og flisearealet forbinder hus og udhuse så vi kan gå tørskoet til værksted og brændeskur.

Hækken, vi plantede i foråret, er stadig lille og undseelig, så for at skabe en smule privatliv i vores meget åbne have bygger Lars en lille læskærm af et flethegn og de 2 rosenkasser.
På min indkøbstur til Kvickly falder jeg for en gasgrill på tilbud, og Lars får brug for alle sine mekaniker- og montørevner da den skal samles hjemme i værkstedet. Her er jeg igang med forberedelserne til vores første udekøkkenmåltid under markisen (som Lars selvfølgelig også selv har sat op, med markiser er han på hjemmebane)


Fra spisebordet har vi udsigt til blodblommen, som strutter med de flotteste frugter


I drivhuset gror også vindruerne lystigt, og de nye røde liljer dufter berusende og er meget smukke sammen med tagetes 'Vanilla'
Ja, det er ved at være et paradis, som vi nyder hver eneste dag, og selv skovskaden ser ud til at synes at haven er et besøg værd. Den kommer hver dag oppe fra skoven, men sidder mest og troner i et af de høje træer. Den er temmelig sky, men det lykkes mig at zoome ind på den, mens den er travlt optaget af at finde vej til mejsekuglerne i fuglehuset:

4 kommentarer:

 1. Hvor ser der bare smukt og indbydende ud i jeres have :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det hyggeligt at følge med i udviklingen. I har godt nok været flittige :-)

  SvarSlet
 3. Man må sige, at I begge er meget flittige, det kommer til at se godt ud, i år er der vel groet mere til, så I kan få lidt privatliv i udekøkkenet.
  Flotte blodblommer.

  SvarSlet
 4. Jo, om et par år eller to er hæk og træer vel blevet store nok til at lukke af for omverdenen. Og i år har vi også skruet lidt ned for tempoet, nu de største projekter er klaret. Herligt, bare at nyde resultaterne..:)

  SvarSlet