fredag den 19. august 2011

Havefestival

"Lad det øse, lad det pøse, lad det regne, lisså meget som det vil."

Den gamle spejdersang dukker op i mit hoved, da vækkeuret bipper kl. 6.00 og regnen for Gud ved hvilken gang denne sommer bogstaveligt talt vælter ned. Regnvandsbassinet ligner en oversvømmelse, og det blir vist ikke i dag vi får slået den minimale græsplæne. Gudskelov for vores magre sandjord, som hurtigt tørrer op igen, men det er ikke lige de bedste udsigter for en weekend, som står i Havefestivalens tegn.

Som de fleste havefolk jo nok ved, starter Haveselskabets festival i morgen, og den kommende uge åbner omkring 300 private haver havelågerne for alle interesserede. Vi har også tilmeldt os i dagene 20-21 og 27-28 august, alle 4 dage fra 10-17.

Vi håber selvfølgelig på at få besøg af mange haveinteresserede fra nær og fjern, for det er rigtig hyggeligt, og det er også lærerigt på den måde at se sin egen have med andres øjne. Så vi krydser fingrene for at vejrguderne holder hvad de lover: Det skulle blive både varmt og solrigt i weekenden!Hvis du vil vide lidt mere om vores have, før du planlægger weekendens havebesøg, så kig ind på min hjemmeside

2 kommentarer:

  1. Held og lykke med det, jeg håber, du får mange besøgende. Jeg har også meldt mig til festivalen hele ugen. Vi håber på sol, varme og tørvejr :-)

    SvarSlet
  2. Jeg kom lige forbi din blog.
    Håber vejret holder og du får mange besøgende.
    D. 23. KL 19 Holder Hejnsvig, Vorbasse, Grindsted Havekreds havevandring her hos os, så jeg håber virkelig vejret holder, så vi kan få det værste ukrudt væk inden da.

    SvarSlet