lørdag den 4. juni 2011

Sommermorgen

Smuk, smuk tidlig morgenstund. Solen står skråt ind mellem naboens høje grantræer og lægger sølvskær over studenternellikerne, himlen er knaldblå med kun få vatskyer. Småfugle står i kø ved fuglebadet, en nyvasket solsort sidder på flethegnet og pudser sine fjer.

Jeg drikker te og nyder stilheden. Vi har besluttet os for at tage på udflugt i dag, sådan en rigtig fridag uden pligter og gøremål efter en kort og koncentreret arbejdsuge. I går, Kr. Himmelfartsdag, nussede vi rundt i haven det meste af dagen, frokost under markisen, cykeltur til byens nye købmand, fælles madlavning på terrassen, hvor vi også spiste selv om det blev lidt køligt til sidst.Lars ligger stadig og snuer, men vi har tid nok. Om lidt vil jeg sætte kaffen over og dække morgenbord i udestuen, hvor vi kan følge fuglenes hektiske madindsamling til sultne unger.

Turen i dag skal gå til Mariager Fjord, hvor jeg nok har været som barn under bedsteforældrebesøg i Hobro, men ikke har nogen erindring om. Slentretur i byen ved fjorden, der må være et sted vi kan spise frokost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar